Beoordelingen van Toko Combé Almere-Buiten

Recente recensies

5.0
Charlie
16 januari 2022

👌🏻👌🏻

Els
9 januari 2022

Het was allemaal weer super lekker ! En bedankt voor de extra gele peper 🌶

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
9 januari 2022

Hwt eten was niet erg warm. Maar voor de rest weer fantastisch.

Yvonne
31 december 2021

Altijd lekker en voeldoende voor een tevreden buik. Vriendelijk personeel

Margarita
29 december 2021
Eva
23 december 2021

Altijd lekker, vriendelijke mensen en makkelijk online bestellen en zelf ophalen.

Fam p
16 december 2021

Super lekker altijd rijden er speciaal voor om.

Hans
5 december 2021

Helaas niet best dit x. Nasi met moksi gekregen terwijl ik bami had besteld. De tja tjoe was bedorven/zuur en dus weg moeten gooien. De roti was goed en de fashong perfect.

Astrid
5 december 2021

De soepen waren vreselijk zout

Ramón Kerker
3 december 2021

Lekker gegeten, Bedankt.

Els
28 november 2021

Het was weer super lekker ! bedankt voor het belletje over de moksi’s, omdat niet alle vleessoorten zichtbaar waren inderdaad. Super blij dat het goed gekomen is. Ook het broodje pom was heerlijk en goed om temperatuur . En uiteraard weer super bedankt voor de extra gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van vliet
19 november 2021

Altijd heerlijk eten vandaag alleen koud zo jammer

Monique
14 november 2021

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 november 2021

Roti vega en lamsvlees besteld zoals altijd. Was weer heerlijk, op tijd bezorgd met een grote glimlach!

Anne
3 november 2021
Erika
15 oktober 2021
CLAYTON
15 oktober 2021
Greetje
8 oktober 2021

Super snelle levering , super vriendelijke bezorger. Altijd met een lach. En zoals altijd heerlijke rottie kipfilet. Ik ben inmiddels vaste klant : )) Tot snel Vg

Bridj
5 oktober 2021
Eric
4 oktober 2021

Top! Heerlijk eten en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
3 oktober 2021
Thessa
26 september 2021

Het eten is altijd heel lekker bij combe👍🏾 Duurde maar een halfuur voordat het eten kwam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
18 september 2021

Altijd lekker!!

Ruud Callaars
18 september 2021

Was goed, is nog steeds goed, niets aan veranderen :0)

Sánchez
11 september 2021

Lekkere eten en snel bezorgd

Patrick
24 augustus 2021

Altijd vers en lekker

Els
2 augustus 2021

Was weer heerlijk en bedankt voor de extra gele peper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
31 juli 2021

Super lekkurrrrrr

Els
24 juli 2021

Het was weer heerlijk , de moksi meti is echt super ! Vraagje : had ik nou gewone nasi erbij besteld want hij was zo licht van kleur en smaakte iets anders als de Surinaamse? Geen kritiek hoor maar ik miste wat in de smaak 😁 . En de bakabana’s waren verrukkelijk. En uiteraard weer dank voor de extra gele peper.

Lia
23 juli 2021

Het was goed

Greet
11 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijke Roti kipfilet En altijd een zeer vriendelijke meneer die ons eten komt brengen. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste rotti van Almere. Ik heb al meerdere geprobeerd.

Nancy
4 juli 2021

Heerlijk gegeten. Goede porties. Netjes en op tijd bezorgd👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
1 juli 2021

Heeeeerlijk eten bij Toko Combe een echte aanrader voor heel Almere

Marcelino-M
1 juli 2021

het bestellen via de website ging soepel. We gaven een tijd door dat wij het eten zouden ophalen. Op de afgesproken tijd waren wij in de Toko en het eten was ingepakt en na betaling konden wij deze meenemen. De porties (bakjes zijn voor 2 personen. Het eten is heel lekker.

Sabrina
30 juni 2021

Lekkerste roti van Almere!!!

Lekker pa
18 juni 2021
Lekker pa
17 juni 2021

Altijd goed en lekker eten

Eld
13 juni 2021

Het was weer super lekker allemaal , en dank voor de extra gele peper.

Wesley
11 juni 2021

Onwijs lekker , genietend het weekend in met Toko Combé

Daniëlle
5 juni 2021

Heerlijk eten, snel klaar en altijd vriendelijke service

Pa
4 juni 2021
Ikky
25 mei 2021

Super lekker

Monique Meye
20 mei 2021
Marjan
19 mei 2021

Kerry kip was weer heerlojk.

Sanchez
10 mei 2021

Eten is altijd goed en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
7 mei 2021

Genoten van 4 verschillende smaken broodjes, kerry kip, geroosterde kip, garnalen en rundvlees. Welke de lekkerste was.... GEWOON ALLEMAAL !!

Ina blauw
28 april 2021

Ging super makkelijk en eten was weer heerlijk

Glenn
26 april 2021

Risolles was niet wat ik had verwacht. Verder was het eten heerlijk.

Marjan
21 april 2021

Het was weer heerlijk. En netjes optijd klaar. Top.

Els
18 april 2021

Geen verrassende review waarschijnlijk 😇 maar het was weer super lekker allemaal. En hartstikke bedankt voor de extra gele peper, dit wordt zeer gewaardeerd. Thnx

Lucia Lapar
17 april 2021

Geweldig en heerlijk eten. Een fantastisch werkende website. Top!

Maikel
15 april 2021

De broodjes waren lekker 👍🏽

Monica
10 april 2021

Weer top zoals gewoonlijk

Diana
29 maart 2021
Sander Schrage
27 maart 2021

Een begrip in Almere. Al meer dan twintig jaar bestel ik of haal ik te zijner tijd. En het is altijd top! Echt super en een zeer goede service.

Monique Meye
25 maart 2021

Vers gebakken broodjes en goed gevuld

Anthony
24 maart 2021

Zoals altijd weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
20 maart 2021

Super lekker weer , goed op temperatuur en dank voor de gele peper en het bezorgen

Sandra
13 maart 2021

6 sterren !

Els
7 maart 2021

Alles was weer super lekker en perfect op temperatuur! En super bedankt voor de gele peper en het bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alaan
7 maart 2021

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en heel vriendelijk personeel. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

stavinga
6 maart 2021

Het eten bij TOKO C OMBO is altijd heerlijk en goed van smaak vooral kipkerryei in saus zeer goede smaak bij de roti

Wesley
6 maart 2021

Altijd op tijd ! En heerlijk gegeten , beste Toko van Almere

Marian
28 februari 2021

Het is altijd super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
21 februari 2021

Super lekker en snelle bezorging

Els
20 februari 2021

Hartstikke bedankt , het was weer super lekker. Saoto soep is nog steeds het lekkerst bij jullie net als de moksi en vleesworst ( volgens mij kreeg ik hem dubbel vandaag 🥰) . Ook de telo pindasaus is favoriet. Sorry als ik veel van hetzelfde bestel , maar dit is gewoon super lekker. Ook bedankt weet voor de gele peper.

Marijke
20 februari 2021
Ruud Callaars
20 februari 2021

Eten zoals altijd goed. Nu voor het eerst laten bezorgen. Ook goed. Mooi op tijd.

Recia Valk
19 februari 2021

Goed warm en op tijd bezorgd

Imre Fabian
19 februari 2021

Zoals altijd prima kwaliteit en prima smaak. Nu ook thuisbezorgd, zonder problemen lekker eten.

R. Riv
17 februari 2021

De beste!! En al jaaaaren

Els
7 februari 2021

Het was weer super lekker allemaal en alles goed op temperatuur , heel fijn. Top dat het bezorgd kon worden ( had even geen auto en had zo zin in suri) en dank voor de gele peper.

Eric
29 januari 2021

Top!

Dennis
28 januari 2021

Heerlijke broodjes moksi metie! Mogen van mij wel iets groter, zo lekker! Bami moksi was ook heerlijk. Echt een aanrader.

Monique Meye
28 januari 2021

Wij bestellen regelmatig voor kantoorpersoneel van HEMA Bakkerijen. Super handig om van te voren te bestellen en snel ophaen. Broodjes zijn altijd heerlijk!

Maya
25 januari 2021

Op tijd bezorgd 👍👍 indien ze eerder willen bezorgen word er telefonisch contact opgenomen of het uitkomt. Fijn om te weten

VOS
18 januari 2021

Makkelijke website om te bestellen; duidelijk of er wel of niet bezorgd kan worden. Bestelling op afhaaltijd kunnen instellen; bij aankomst stond mijn bestelling klaar. Superservice en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley
15 januari 2021

Zoals al jaren bekend , gewoon ALTIJD heerlijk lekker eten!

Hans Hofman
10 januari 2021

De kwaliteit van het eten is altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Jansen
10 januari 2021
JK
29 december 2020
Angelique vooeduyn
28 december 2020

Heb de bestelling niet gehad. Aangezien blijkbaar de toko gesloten was. Maar kon wel bestellen. Dus nee niet tevreden. Want heb niets mogen ontvangen. Had dus gister ook niets te eten. Site gaf gewoon aan dat ik kon bestellen en bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Davids
27 december 2020

We hebben hebben rond 17:00 een bestelling geplaatst en betaald. Echter rond 18:30 vroegen wij ons af waar de bestelling bleef. We hebben verschillende keren gebeld, maar niemand nam op. Gekeken op jullie site, en daar stond opeens dat jullie gesloten waren. Ik moet eerlijk zeggen dat we hier best wel boos over zijn. Onze kinderen hadden honger en we hebben maar snel wat oven patat gekocht bij de supermarkt. De kinderen hebben hierdoor heel laat gegeten. We vonden dit zeer teleurstellend, vooral omdat wij vaste klant bij jullie zijn en geregeld bij jullie bestellen. Er was op het moment van bestellen geen melding te zien dat jullie gesloten waren. Dit zagen we pas toen we later gingen kijken omdat het zolang duurde. Wij horen graag van jullie. Nummer van me vrouw is 0640852437

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
21 december 2020
Marja Blaazer
20 december 2020

Heerlijk vers gemaakt eten , op tijd klaar bij afhaal en het personeel is altijd vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
18 december 2020

Alles was vers, warm en goed ingepakt voor de reis naar huis. De maaltijden (Roti) zijn goed gevuld en zeer goed van smaak.

Eric
13 december 2020

Snelle service en top eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlon
13 december 2020
Ursa Westerweel-de Boer
6 december 2020

Wij haden bexorging zo snel mogelijk aangeklikt. Het eten was 10 min eerder klaar en we kregen een mail met de status update van onze bestelling dat ze onderweg waren. Super fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
6 december 2020

Moksi’s en nasi weer lekker. Vleesworst deze keer ook weer super lekker. Misschien ligt het aan mijn smaak maar de komkommer vond ik echt anders dan anders. Misschien nieuw recept maar miste de ui en het was zoet en niet zoetzuur , jammer. Maar de rest was oké zoals gewend . En dank voor de gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
5 december 2020

Super lekker weer die roti's!

Eric
24 november 2020

Heerlijke roti kipfilet en fijne service!

Tatjana
24 november 2020

Elke keer weer precies op tijd bezorgd en zoals altijd lekker warm en vooral heerlijk eten! Er wordt bovendien altijd rekening gehouden met speciale wensen. Helemaal super!

Trudy
14 november 2020

De bezorging was snel, we vonden de roti niet bijzonder.

huub
10 november 2020

goede prijs ruime porties top

k.v.
8 november 2020

Zoals altijd lekker eten en keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
7 november 2020

Bedankt was weer prima

Ramon Kerker
6 november 2020

Prima, heerlijk en netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Chapeau

Martin
31 oktober 2020

Snelle service, afgeleverd op de afgesproken tijd en natuurlijk zalig eten!

els
25 oktober 2020

was weer hartstikke lekker en super bedankt voor de bakabana's !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke
25 oktober 2020

Denk dat wij de laatste waren met brengen. Smask is goed hoor maar was lauw en dat zijn wij niet gewent van jullie

Nauel zabala
25 oktober 2020

Lekker en op tijd!!

Bea
22 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten vandaag en zo vriendelijk geholpen bij het ophalen van de bestelling. Het eten is allemaal even lekker; de nasi/tjauwmin combe is onze favoriet. De kipsaté en vooral de satésaus is echt de beste. Voor ons de beste toko in Almere.

Els
18 oktober 2020

Alles weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
11 oktober 2020

Ook deze nasi met moksi viel goed in de smaak , de telo en vleesworst ook weer super lekker, evenals de bakabana . Super bedankt voor de extraatjes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
9 oktober 2020

Het eten was heerlijk , goed verzorgd, op tijd bezorgd. Een echte aanrader.

Els
4 oktober 2020

Was weer heerlijk allemaal , de pietjil was lekker. Vleesworst absoluut de beste die ik geproefd heb en de moksi’s zijn ook super lekker. Heel erg bedankt voor de gele peper en super bedankt voor de lekkere bakabana’s ! Zo lief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Koelewijn
4 oktober 2020

Niet echt Surinaams maar meer lijkt het op Chinees eten. Er was geen bami terwijl we dit wel besteld hadden, de nasi viel tegen. Voor ons geen vervolg, tenzij er verbetering gaat komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
27 september 2020

Was weer super lekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
24 september 2020
Els
21 september 2020

De moksi’s en de vleesworst waren weer super lekker. De pietjil ook heerlijk van smaak al waren de stukjes kool deze keer wat harder. Ik hou van een bite maar dit was een beetje te. Maar de smaak prima hoor. En bedankt weer voor de gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tatjana
19 september 2020

Was zoals altijd weer heerlijk. Eten komt zelfs eerder dan gepland, dampend heet en compleet. Het bestellen gaat super makkelijk dus waarschijnlijk volgende week weer.

Kimberley Schoot
18 september 2020

Heerlijke soep. Miste deze keer alleen de rijst die er normaal wel altijd bij zat.

Els
14 september 2020

Alles weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudi
13 september 2020

Eten altijd goed en lekker bij Combe :-)

Ingrid Scholten
11 september 2020

Pasteitje verrukkelijk, nasi met kip niet. Kip was hard en droog, de nasi leek wel plakrijst. Jammer normaal gesproken nooit klachten

Els
7 september 2020

Was weer erg lekker. Jullie moksi is the best ! Tempé verrassend lekker en broodje pom ook heerlijk. En bedankt voor de extra gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
6 september 2020

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Bestel al ruim 10 jaar hier de heerlijkste broodjes en roti.. Vooral broodje combe en bakkeljauw is hier favoriet.

Ramon
4 september 2020

Heerlijk gegeten, maar moest wel wat lang wachten (20 minuten) bij het afhalen.

Angelo
28 augustus 2020
Percy
24 augustus 2020

Bezorging was prima op tijd en zoals altijd erg lekker. Gaan we vaker doen. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelo
22 augustus 2020

Lekker eten, erg meegaand personeel! Ik was later dan het eten thuis, dus heb aangegeven dat ze het aan de deur mocten hangen. Ze belde tot 2/3x aan toe nog na om te checken of ik al thuis was en het had ontvangen. Erg attent! Goede service, zeker voor herhaling vatbaar.

Reinier van Dijk
19 augustus 2020

Roti zoals het hoort, heerlijk!!!

Els
17 augustus 2020

Was weer erg lekker en bedankt voor de extra gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ginny
31 juli 2020
Eirin
29 juli 2020

De bestelling was snel klaar en we hebben heerlijk gegeten. Het beste adres voor roti met kipfilet! Een aanrader!!

Ria
24 juli 2020

Zoals altijd heerlijk. De beste toko in Almere.

Ingrid
24 juli 2020

Voor het eerst eten gehaald hier. We hadden roti

M Meye
23 juli 2020
Luc
19 juli 2020

Eten is altijd goed bij ze !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
13 juli 2020

Was weer super lekker allemaal ! En bedankt voor de gele peper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
10 juli 2020

Alles was vers, warm en goed ingepakt voor de reis naar huis. De maaltijden zijn goed gevuld en zeer goed van smaak. Vooral de pasteitjes zijn favoriet! Erg prettig ook dat online bestellen mogelijk is. Al met al een goede vriendelijke service met heerlijk eten.

Els
6 juli 2020

Was weer lekker allemaal, en bedankt voor de gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Earl
4 juli 2020

Lekker gegeten nasi en roti waren goed van smaak zoals altijd.

Els
21 juni 2020

Was weer lekker allemaal en dank voor de extra gele peper

Els
8 juni 2020

Was weer super lekker allemaal thnx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
24 mei 2020

Was weer heerlijk , jullie vleesworst is the best ! En dank voor de gele peper.

Eric
18 mei 2020

Helemaal top!

Els
12 mei 2020

Alles weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Vos
11 mei 2020

Keurig op tijd geleverd en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
7 mei 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Voor het eerst laten bezorgen, dik tevreden. Ruim op tijd!

Els
4 mei 2020

Was allemaal weer super lekker. En bedankt voor het brengen van vleesworst. 👍

Wendy
25 april 2020

Zoals gewoonlijk weer dik tevreden,wat een heerlijke,goed gevulde broodjes! En de nasi en roti van mijn huisgenoten was ook heerlijk !

Els
21 april 2020

Alles weer prima en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
6 april 2020

Alles weer super lekker ! En dank voor de gele peper , het is altijd vechten om het derde bakje 🙂, we vinden ze alle twee heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adri
6 april 2020

Netjes op tijd, goed warm en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
4 april 2020

Helemaal niks op aan te merken. Keurig op tijd,netjes verpakt en de gerechten...ik bestel het niet voor niks,lekker !!

Melissa
1 april 2020

Wij komen voor roti altijd vanuit Almere Poort naar Toko Combé. Omdat jullie roti simpelweg de lekkerste is!

Els
30 maart 2020

Alles weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
30 maart 2020

Fijne bediening. Altijd met een glimlach

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evenhuis S
24 maart 2020

Heerlijk eten. Mihoen gerechten zijn fantastisch! Snelle service, helemaal door online te bestellen en tijdstip van afhalen aan te geven. Nette, schone zaak met vriendelijk personeel. Het is schoon in de zaak. Veel keuze, allemaal lekker!

Wattimena
22 maart 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk en smaakvol. En de porties zijn zo groot dat wij er twee dagen van kunnen eten.

Els
15 maart 2020

Alles weer erg lekker. Jammer dat de vleesworst op was. Maar de moksi’s de pom en telo waren heerlijk , ook de bakabana. En dank voor de sambal.

Els
8 maart 2020

Alles weer super lekker !

Isselt
5 maart 2020

Er zat veel meer groente dan bami in het bakje. Is al de tweede keer dat ik dit heb ervaren. Ik vind dat best jammer, want ik betaal €11 ervoor. Los daarvan is de bami lekker!

René Nanninga
1 maart 2020

Naast dat ik wel eens eten haal laat ik het ook wel bezorgen als ik geen zin heb om de deur uit te gaan. Vriendelijk perseneel en kwaliteit van het eten zeer goed. De bezorging kwam op het beloofde tijdstip aan, dus prima.

Els
23 februari 2020

Was weer super lekker allemaal. En thnx voor de extra gele peper.

Els
16 februari 2020

Was weer erg lekker allemaal. Moksi , telo pindasaus en vleesworst echt de allerlekkerste ! Dank voor de gele peper.

Els
9 februari 2020

Moksi en de vleesworst weer super lekker. Roti was wat minder gekruid deze keer, maar de kip was weer super zacht, lekker. Maar evengoed lekker hoor. Thnx

Els
2 februari 2020

Alles weer hartstikke lekker 👍

Els
26 januari 2020

Alles weer super lekker !

Els
19 januari 2020

Moksi en de roti was weer heel erg lekker en de vleesworst ook super lekker ! Heerlijk gekruid en lekker mals en spicy. En dank weer voor de extra gele peper , waarderen we zeer !

Earl
19 januari 2020

Zoals gewoonlijk was eten lekker en warm. Ik bestel hier regelmatig en de telo is hier altijd goed.

Els
12 januari 2020

Roti kip en moksi meti nasi weer erg lekker. Kip stukken en kerrie ei was ook heerlijk. Bakabana was een beetje ‘taai’. Maar smaak was oké. En thnx voor de extra gele peper, heerlijk.

Gina
11 januari 2020

Mooi op tijd en zo als altijd heerlijk gegeten blij met het thuisbezorg service

Angelique
5 januari 2020
Els
5 januari 2020

Moksi meti was weer prima zoals altijd , blijft favoriet ! Fijn dat er bij de extra moksi ook saus zat , die is top. De Roti kipfilet ook heel erg lekker en goed spicy , heerlijk. En dank weer voor de extra gele peper.

Els
30 december 2020

Alles weer lekker ! Dank voor de extra peper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
23 december 2019

Alles weer super lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
16 december 2019

Alles was weer heerlijk , ook de hete sambal ( wat qua heet best mee viel 😇).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
14 december 2019

Altijd lekker

Els
9 december 2019

Alles weer super lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
25 november 2019

Alles weer naar wens , moksi meti blijft super lekker ! Hoop de volgende keer weer mee te kunnen eten 😇

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
18 november 2019

Was weer heerlijk allemaal ! Lekkere moksi , heerlijke pom en telo pindasaus verrukkelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Meijer
13 november 2019

Weet niet meer wat ik nog moet schrijven....eten blijft heerlijk en bezorging super. Zou zeggen tot aankomend weekend bij de volgende bestelling. Mvg, Richard meijer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
11 november 2019

Was weer super lekker , heerlijke moksi, goeie pietjil en broodje pom is super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Meijer
10 november 2019

Wederom heerlijk eten en zeer tevreden over de levering. Jammer dat gisteren de kip satė stokjes waren uitverkocht....één van mijn favorieten.

Eric
9 november 2019

Geweldig! Heerlijk eten

Yvonne Van vliet
9 november 2019

Heerlijk gegeten

Richard Meijer
7 november 2019

Super tevreden over de levering en de kwaliteit van het eten...heerlijk. .Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
4 november 2019

De moksi meti was weer heerlijk , net als de telo pindasaus. Omdat jullie pindasaus zo lekker is ( ook met pietjil) dacht ik de saté eens te proberen. Smaak is oké maar ik vond hem een beetje droog en hard ( ik ben misschien verwend omdat ik zelf altijd kipdijfilet gebruik. Maar zo probeer ik iedere keer iets en het bevalt me meestal wel goed hoor. Ook de saoto soep was weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Meijer
28 oktober 2019

Zeer tevreden... zowel bezorging als kwaliteit van het product. Mvg, Richard Meijer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
21 oktober 2019

Het was weer verrukkelijk ! Lekkere moksi meti en jullie pindasaus is geweldig lekker ! Heerlijk bij de telo en pietjil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
14 oktober 2019

Absoluut de lekkerste moksi meti en weer ouderwets lekkere saoto soep. Ook het broodje pom heerlijk en alles goed warm en op tijd klaar. Vriendelijke personeel en prijs kwaliteit verhouding is prima. Een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hildegard
13 oktober 2019

Keurig optijd en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
13 oktober 2019

bezorging was keurig op tijd, eten was weer heerlijk. Ik ga normaal altijd halen, maar ga zeker vaker laten brengen!

Els Dienaar
7 oktober 2019

Vorige keer de pietjil ontdekt en met de lekkerste pindasaus een absolute aanrader. Moksi meti blijft favoriet en ook de telo met pindasaus is heerlijk. Ik vind jullie echt super met de Surinaamse gerechten. Volgende keer weer een saoto soep😉 , nog heel erg bedankt voor de extra gele peper !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Dienaar
30 september 2019

Heerlijke moksi meti, pom en verrassende pietjil ! Saoto soep was heerlijk alleen jammer dat er deze keer een paar botjes en harde stukjes van de kip in zaten. Maar de smaak blijft goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
30 september 2019

Supersnelle levering en heerlijk eten.

Zijtveld
29 september 2019
Anthony
23 september 2019
J.
22 september 2019

Supersnel bezorgd en goed eten.

oscar
21 september 2019

👍👍👍

Els
19 augustus 2019

De lekkerste moksi meti, saoto soep, pom, telo pindasaus en gegrilde kip. Al een tijdje fan en alles vers, lekker en op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacky
17 augustus 2019

lekker, goed warm en precies op tijd

Sharmila
16 augustus 2019

Altijd heerlijke gerechten bij Combe. En daarnaast, super lieve mensen met top service en kwaliteit. Wij komen er al 19 jaar....!!!! Zeker een aanrader! Dank jullie wel xxx

Ellis
4 augustus 2019
Els
29 juli 2019

De lekkerste moksi meti , pom en gegrilde kippenbout en telo satesaus Kortom nagenoeg alle Surinaamse gerechten zijn heerlijk en goed warm bereid. Netjes op tijd klaar om af te halen. Ik ben echt fan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse Blank
29 juli 2019

Dit is de eerste keer dat het eten mij niet goed bevallen is. Tjauwmin was heel droog en zout. Evenals de saus en fashion waren erg zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Zonderman
22 juli 2019

Prima totties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
22 juli 2019

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk. Prima toko.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hildegard
21 juli 2019

Mijn bestelling nog op de valreep gedaan en keurig en snelle bezorging gehad Ik ben super tevreden zoals altijd

Els
21 juli 2019

Heerlijke moksi meti, saoto soep en gegrilde kip. En de telo met pindasaus is ook waanzinnig lekker , heerlijk crunchy en een goede pindasaus. Alles netjes op tijd klaar en goed warm. Super makkelijk te bestellen vooraf en je krijgt netjes een melding per mail. Dit is echt ons favoriete comfort food ! En niet te vergeten ; ook de beste gele peper ( sambal) ! Complimenten.

Oscar
7 juli 2019

Top!!

Els
30 juni 2019

Heerlijk eten , vooral suri food ! Lekkere moksi meti , saoto soep , telor Goede pom, ook de lekkerste hier Netjes op tijd klaar

R.
22 juni 2019

Vers, op tijd klaar en lekker

Norma
20 juni 2019

De bestelling was prima en weer uitstekend service van Toko Combe. Zo houden !!

Els
17 juni 2019

Heerlijke moksi meti , broodje pom en andere Surinaamse. lekkernijen . Netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
1 juni 2019
Sharmila
25 mei 2019

GEWELDIG LEKKER ETEN! Combe is The Best

Els
24 mei 2019

Heerlijk eten , makkelijk vooraf te bestellen en prima op tijd klaar. De beste moksi metie , pom en saoto soep, maar ook overige gerechten erg lekker. Surinaamse gerechten hebben mijn voorkeur, de Chinese iets minder. Maar prima keus en prijs/ kwaliteit is oké.

Fam Visser
20 mei 2019

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Voor ons nr 1. Ruime keuze aan gerechten. Vriendelijke bediening. Aantrekkelijk geprijsd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
23 april 2019

Lekker eten , pom is heerlijk ( zat alleen stukje kippebot in helaas deze keer) maar smaak is prima. Ook de moksie is heerlijk en authentiek en geroosterde kip is ook heel lekker.

Els
25 maart 2019

Heerlijk Surinaams/Chinees eten. Lekkere moksie metie en de lekkerste saoto soep en broodje pom. !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bea
18 maart 2019

Ik bestel regelmatig eten bij Toko Combe. Soms ook grote porties ivm verjaardagen, iedereen is dan erg enthousiast. Het eten is altijd zeer goed en erg lekker. Ik vind Toko Combe de beste van Almere. Verder heel vriendelijk personeel en altijd goede service. Ze hebben een handige website. Helaas vallen wij niet in het bezorggebied, maar als ik voor een bepaalde tijd bestel, staat het altijd netjes klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
16 maart 2019

Snel geleverd, en dat op Vrijdag avond. eten was warm en vers.

Sharmila
6 maart 2019

In 1 woord...jullie zijn geweldig! Altiid vriendelijk, eten super lekker....wij komen al bijna 20 jaar bij jullie. Nou, dat zegt genoeg. Bedankt voor de altijd fijne service en gruwelijk lekkere gerechten en niet te vergeten, jullie uitgebreide producten!

Bosma
11 februari 2019

Prima geregeld, gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexis
30 januari 2019

I put on the notes: without muschrooms and pea which was not taken into concideration..

familie KRUIJFF
20 januari 2019

HEERLIJK, ZALIG, VERRUKKELIJK EN BETAALBAAR ETEN ...

Joke Schaftenaar
17 januari 2019

Overheelijke broodjes en hele vriendelijke mensen.

Marc
13 januari 2019

Snelle bezorging en heerlijk eten. Elke keer weer genieten.

N.M.Cats
4 januari 2019

Prima kwaliteit eten.

Els Dienaar
31 december 2019

Bestel gemak via deze site . Ruime keuze en super lekkere maaltijden. Lekkerste saoto van almere ? en alles goed op temperatuur en op afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel. Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janice
2 december 2018

Per ongeluk verkeerde adres ingevoerd. Werd gebeld door Toko Combe. Ben er snel naar toe gereden. Ze bleven geduldig en super vriendelijk! Het eten was ook heerlijk! Nog lekker warm ook. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Schaftenaar
22 november 2018

Super lekker en goede kwaliteit. Om je vingers bij af te likken. Service prima.